Klub

ISTORIJAT
 

Klub Colonial Sun osnovan 2003 godine u Beogradu je nastao iz vizionarske želje da ljudi sportskog i hedonistickog duha dobiju ekskluzivnu lokaciju na kojoj će se osećati kao kod kuće. Naši cenjeni članovi su kroz godine potvrdili kredo kluba " A place you like to call home" i ostali dosledni načinu života koji podrazumeva diskretan hedonizam, ali i sport, stvaralaštvo i zabavu za celu porodicu. Colonial Sun je prvi country club u našoj zemlji.
 

Danas je Klub otvoren za sve ljude sportskog i hedonističkog duha, za članove i goste,  tokom cele nedelje, a sve informacije možete dobiti putem telefona uprave kluba: 011/3692-150 ili 063/655-137

 

 

O NAMA
 

U prelepom ambijentu, ušuskan u srcu Senjaka, a nadomak grada, članovi Kluba uzivaju u sportu, trenucima odmora i zabave dok najmlađi članovi Kluba stiču navike zdravog života, kroz kreativnost, sport i igru.

Jednim skokom u bazen, jednim teniskim mečom, jednom večernjom proslavom u Klubu  Vi postajete deo male odabrane zajednice koja nadasve uživa u zivotu i deli ga sa članovima porodice i prijateljima.

 
Copyright Colonial Sun 2014. Developed by  SOL Production