Vaše venčanje

U Klubu Colonial Sun proslave venčanja su istinski kreativni izazov za iskusne organizatore koji su priredili nebrojeno mnogo prelepih venčanja u Beogradu.

Bilo da je veliko ili intimno, vaše venčanje će krasiti pažljivo isplanirani detalji, a uspomene će biti na vaša ispunjena očekivanja i želje. Elegantni prostor u okviru kluba kao i svetlost bazena noću daće posebnu draž vašem velikom danu. Klub sa ponosom obezbeđuje maštoviti meni, vama posvećenu uslugu i atmosferu koja slavi vašu ljubav.

 

Prostori za venčanja
Vaš poseban dan možete proslaviti u našem restoranu sa prirodnim dnevnim svetlom, a sam čin venčanja pored bazena u romantičnom okruženju. Restoran raspolaže sa 100 sedećih mesta u unutrašnjem delu i dodatnih 30 mesta u VIP delu restorana. Terasa restorana zajedno sa barom oko bazena raspolaže sa dodatnih 200 mesta u banket postavci.

 

Kuhinja  

Nudimo Vam raznovrsne menije za venčanja koji mogu biti prilagođeni Vašem ukusu i željama. Naš konsultujući šef kuhinje nudi jedinstveni kulinarski koncept. Spajanjem lokalnih ukusa i specijaliteta radi nezaboravnog kulinarskog iskustva, on može kreirati poseban meni samo za Vas.

 

KAKO BISTE ORGANIZOVALI VENČANJE U KLUBU COLONIAL SUN ILI NAPRAVILI DOGOVOR OKO BILO KOJE OD NAVEDENIH USLUGA, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PUTEM TELEFONA ILI EMAILA.

tel: +381 11 3692-156, 063 655-135
e-mail: info@colonialsun.rs
 

 
Copyright Colonial Sun 2014. Developed by  SOL Production